Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Οδηγός για τα καλύτερα κάμπινγκ στην Ελλάδα




Μας το ζήτησαν αρκετοί και το παρουσιάζουμε. Τα καλύτερα κάμπινγκ στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των επισκεπτών τους. Σε αρκετά από αυτά έχω τη χαρά να επισκεφτώ μια που από το 1992 κάνω συνεχώς κάμπινγκ με οικογένεια και παρέες. Είναι γεγονός ότι το επίπεδο των ελληνικών κάμπινγκ έχει βελτιωθεί σημαντικά και υπάρχει ανταγωνισμός. Επίσης είναι αρκετά καλή οικονομική πρόταση.


Το κάμπινγκ είναι η απόλυτη ελευθερία και απόδραση από την τσιμεντούπολη, κάτι που μπορείς να κάνεις και να απολαύσεις με ή χωρίς παρέα, με η χωρίς λεφτά, μόνο κ μόνο για την αίσθηση του ότι είσαι ελεύθερος. Πάντα με σεβασμό στις επιλογές των άλλων και το περιβάλλον.

Να υπολογίζεται ότι και φέτος το καλοκαίρι το ημερήσιο κόστος σε ένα ελληνικό κάμπινγκ θα είναι κατά μέσο όρο: 5-7 ευρώ το άτομο την ημέρα, 5-7 ευρώ η θέση της σκηνής ή του τροχόσπιτου, 3 ευρώ την ημέρα ρεύμα και περίπου 2-3 ευρώ η θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου. Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχουν προτάσεις για σκηνές, κόστος εξοπλισμού και περιμένω απόψεις για τα κάμπινγκ.


Σε αυτό το σύνδεσμο θα δείτε τα 50 καλύτερα κάμπινγκ στην Ελλάδα, όπως τα αξιολογούν οι επισκέπτες.

http://www.e-camping.gr/campings/ratings

Εδώ μπορείτε να δείτε χάρτη με τα κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα. Πολύ καλύ προσπάθεια.

http://www.e-camping.gr/maps

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να μάνω αν υπάρχει κάμπινγκ στη Σκιάθο.