Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Έκθεση "Οικονομική Θέρμανση". Φωτογραφίες

Αρκετοί πολίτες επισκέφτηκαν την έκθεση για την οικονομική θέρμανση που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου του 2012. Υπήρχαν πάρα πολλά συστήματα για θέρμανση και ψύξη, πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, νέες τεχνολογίες που δημιουργούν τις συνθήκες για την απεμπλοκή από το πετρέλαιο. Όλοι οι επισκέπτες έλεγαν ότι υπάρχει η ανάγκη να γίνει και άλλη έκθεση με αντίστοιχο θέμα για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσο μπορούν περισσότεροι.

Το ecologygreece επισκέφτηκε την έκθεση και όλες οι φωτογραφίες είναι από περίπτερα στην έκθεση για την οικονομική θέρμανση.


Την "παράσταση" στην έκθεση έκλεψε η τεχνολιογία με τις αντλίες θερμότητας. Η εγκατάσταση σήμερα μιας αντλίας θερμότητας είναι ο ευκολότερος κι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, καθώς και τις εκπομπές καυσαερίων, με την απλή χρήση δωρεάν ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, όπως ο αέρας, το νερό και το έδαφος.

68% - 80% ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι αντλίες θερμότητας δεν παράγουν θερμότητα καίγοντας κάποιο ορυκτό καύσιμο, αλλά λαμβάνουν το 75% δωρεάν από τον αέρα ή το έδαφος. Έτσι, αποτελούν το πλέον οικονομικό σύστημα θέρμανσης που υπάρχει σήμερα.


ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΤο σύστημα είναι έτοιμο να συνδεθεί σε όλους τους τύπους δικτύων θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, fan coils, υποδαπέδια). Η συντήρησή του είναι ελάχιστη και τοποθετείται σε πολύ περιορισμένο εξωτερικό χώρο.


ΑΝΕΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ - ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΕίναι η μόνη λύση που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝOι αντλίες θερμότητας είναι το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, μηδενίζουν τη ρύπανση στον αστικό ιστό και μειώνουν την έκλυση CO2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: