Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Βραβεία Εnvironmental Αwards 2013



Η διοργάνωση που βραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές
για το περιβάλλον και την αειφορία


Η πρώτη διοργάνωση των Environmental Awards έρχεται να επιβραβεύσει τις καλύτερες πρακτικές διαδικασιών και πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος  από επιχειρήσεις και φορείς που υποστηρίζουν έμπρακτα ότι η λήψη μέτρων είναι σίγουρη οικονομική και κοινωνική επένδυση για το μέλλον. Ο διαγωνισμός είναι μια πρωτοβουλία του Plant Management της  Boussias Communications σε συνεργασία με ανεξάρτητη ομάδα αξιολόγησης από διακεκριμένους επιστημονικούς συνεργάτες και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων.

Τα Environmental Awards 2013 χωρίζονται σε 2 πυλώνες: Ο πρώτος αφορά στις επιχειρήσεις ή οργανισμούς που έχουν εφαρμόσει επιτυχημένες πρακτικές ή έχουν εγκαταστήσει τεχνολογίες για την αποτελεσματική αξιοποίηση ή διαχείριση αποβλήτων, που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία ή λειτουργία τους.
Ο δεύτερος αφορά Δημόσιους Οργανισμούς και Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή Συμπράκτες τους για την αξιοποίηση διαδικασιών και πρωτοβουλιών με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής. Σε κάθε πυλώνα υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες βραβείων, στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για να βραβευθούν. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2012.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Δεκέμβριο 2012.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, οι κατηγορίες των βραβείων και η αίτηση συμμετοχής στο www.environmentalawards.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια: