Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μαθαίνουμε για την ανακύκλωση, κερδίζουμε τα ψώνια.

Η εταιρεία “Βερόπουλος” προωθεί την ιδέα της ανακύκλωσης μέσα από προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα επιβραβεύει τους ανακυκλωτές – πελάτες της παρέχοντάς τους βασικά καταναλωτικά αγαθά.
Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τον Εθνικό Φορέα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», διοργανώνει το Διαγωνισμό «Ανακυκλώστε και κερδίστε τα ψώνια της χρονιάς» στα «σπιτάκια» Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που βρίσκονται στα Σούπερ-Μάρκετ Βερόπουλος στα Βριλήσσια, στους Θρακομακεδόνες και στη Νέα Σμύρνη.
Έως 20 Δεκεμβρίου 2013, οι πολίτες θα ανακυκλώνουν στα σημεία αυτά όλες τις συσκευασίες τους (πλαστικά μπουκάλια, μεταλλικά κουτιά, γυάλινες φιάλες) παραλαμβάνοντας κουπόνια συμμετοχής στο διαγωνισμό που θα αναφέρουν το συνολικό αριθμό των συσκευασιών.
Ο νικητής του Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης των Σούπερ-Μάρκετ Βερόπουλος, που θα έχει ανακυκλώσει τις περισσότερες συσκευασίες, θα κερδίσει “Τα ψώνια της χρονιάς”, δηλαδή αγορές  αξίας 2.400 Ευρώ από τα προαναφερθέντα καταστήματα !
Η εταιρεία Βερόπουλος εφαρμόζει μια στρατηγική στήριξης των πελατών του μέσα από μια πολιτική χαμηλών τιμών παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με το διαγωνισμό “Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης” που διοργανώνει, δηλώνει ότι είναι μια ελληνική εταιρία που σέβεται το περιβάλλον, αλλά και την κοινωνία φροντίζοντας σε δύσκολους καιρούς να βρίσκεται πλάϊ στους πελάτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: