Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αγώνας για να συλλάβουν τους σκυλοκτόνους των Γρεβενών

 

Πάνω από δέκα αδέσποτα σκυλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα στο κέντρο της πόλης των Γρεβενών από πολίτες, γεγονός που συντάραξε την τοπική κοινωνία.
Η φιλοζωική εταιρεία της περιοχής κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων, ενώ ο  δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, επικήρυξε τους δράστες με το ποσό των 2.000 ευρώ.
«Μετά την αποτρόπαια πράξη κάποιων ασυνείδητων οι οποίοι δηλητηριάζοντος αθώα αδέσποτα ζώα προσέβαλλαν βάναυσα ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Γρεβενών, με την ιδιότητά μου ως απλού πολίτη αυτής της πόλης θέλω να δηλώσω ότι προσφέρω το ποσό των 2.000,00€ σ΄ αυτόν που με οποιονδήποτε τρόπο αναφέρει στις αρμόδιες αρχές τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους τέτοιων αχαρακτήριστων και εγκληματικών πράξεων», δήλωσε ο κ. Κουπτσίδης.
«Θέλω να τονίσω σε κάθε κατεύθυνση ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε ως Δημοτική Αρχή με τη δημιουργία νόμιμου Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων στα παλιά σφαγεία για περισυλλογή, προσωρινή φιλοξενία και διαχείριση των αδέσποτων ζώων δεν θα σταματήσει από καμία τέτοια ενέργεια από όπου και αν προέρχεται και η πολύ καλή συνεργασία μας με τη Φιλοζωική Εταιρεία Γρεβενών θα συνεχισθεί», προσέθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: