Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Δράση για παιδιά στην "Ώρα της Γης".

Το Pamebolta.gr (το πληρέστερο site με προτάσεις για την διασκέδαση των παιδιών), με την υποστήριξη του WWF  θέλουν να δώσουμε έναν ειδικό χαρακτήρα στην Ελληνική συμμετοχή «Ώρα της Γης για το 2012» και γιαυτό το λόγο θα πραγματοποιήσουμε μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα παιδιά το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 από τις 19 :00-21:30 στο εμπορικό κέντρο athensheart ( Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας).

Σκοπός της εκδήλωσης : Να μάθουν τα παιδιά πόσο σημαντική είναι η φύση για τον άνθρωπο και τι μπορούν να κάνουν για να την προστατέψουν.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

Το πρόγραμμα θα χωριστεί  σε δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος θα είναι 19:00- 20:30 στο οποίο τα παιδιά μαζί με την Λούση τη Καμηλοπάρδαλη και τον Πέπε τη μαϊμού, θα μπορούν να συμμετέχουν σε Παιδικά εργαστήρια, διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια, ομαδική ζωγραφική όλα με θέμα την Προστασία του περιβάλλοντος.

Το δεύτερο μέρος και το πιο ιδιαίτερο θα είναι μετά τις 20:30, όπου θα κλείσουν όλα τα φώτα του εμπορικού και με την βοήθεια των κεριών θα τραγουδήσουμε, θα παίξουμε παιχνίδια και θα μάθουμε να διασκεδάζουμε χωρίς ηλεκτρικό.

Η εκδήλωση απευθύνεται : Σε όλα τα παιδιά από 2 ετών και πάνω ,που δεν φοβούνται το σκοτάδι, και στους γονείς.

Κόστος εισόδου στην εκδήλωση : Δωρεάν για όλους

Πιστεύουμε ότι είναι μια πρωτότυπη εκδήλωση η οποία θα δώσει αρκετά ερεθίσματα στα παιδιά σχετικά με το περιβάλλον .


http://www.pamebolta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: