Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Καλή ιδέα για ανακύκλωση επίπλων

Τιμές ευκαιρίας στο παζάρι της Μέριμνας
Αν θέλετε να αγοράσετε έπιπλα και μικροαντικείμενα για το σπίτι σε τιμές που ξεκινούν από € 5 και παράλληλα να συμβάλετε στη λειτουργία της υπηρεσίας «Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι», σπεύστε από 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου στο Thission Loft.
 
 
Χρειάζεστε καναπέ, αλλά δεν μπορείτε να διαθέσετε πολλά χρήματα; Σας λείπει ένα φωτιστικό, ένα γραφείο ή μερικά πιάτα, αλλά η έρευνα αγοράς που μόλις κάνατε ανατρέπει τα σχέδιά σας; Ίσως αλλάξετε γνώμη αν επισκεφθείτε το Thission Loft από τις 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου.
Εκεί, οι Φίλοι της Μέριμνας θα έχουν στήσει το -τέταρτο αισίως- παζάρι επίπλων και μικροαντικειμένων για το σπίτι. Σε ένα χώρο τετρακοσίων τετραγωνικών, ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα: Aπό γραφείο μέχρι... αριστοκρατικό πολυέλαιο! Ό,τι διατίθεται προς πώληση είναι είτε καινούριο (ευγενική παραχώρηση εταιρειών) είτε μεταχειρισμένο, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Οι τιμές, δε, ξεκινούν από € 5 (για τα μικρά αντικείμενα), ενώ μπορεί να βρείτε καναπέ και με € 50!
Ακόμη όμως και αν δεν χρειαζόμαστε στην ουσία τίποτα, μπορούμε να επισκεφθούμε το παζάρι και να αγοράσουμε κάτι συμβολικό, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία της «Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι» της Μέριμνας. Πρόκειται για μια υπηρεσία που προσφέρει κατ' οίκον ιατρικο-νοσηλευτική και ψυχοκοινωνική φροντίδα σε παιδιά και εφήβους που βρίσκονται σε τελικό στάδιο της ζωής τους και παράλληλα υποστηρίζει όλα τα μέλη της οικογένειας που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της σοβαρής ασθένειας. Για το σκοπό αυτό, η Μέριμνα συνεργάζεται με Παιδιατρικά Νοσοκομεία και Μαιευτήρια της Αθήνας, ενώ οι υπηρεσίες παρέχονται στις οικογένειες δωρεάν.
Info: Thission Loft, Πειραιώς 123 (Στάση Μετρό Κεραμεικός), από 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου από 10:00-17:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: