Όροι χρήσης

Το ecologygreece.blogspot. com αποτελεί μία ελεύθερη προς το κοινό διαδικτυακή κοινότητα στην οποία δημοσιεύονται άρθρα, τα μέλη της επικοινωνούν μεταξύ τους, γίνονται διάλογοι αλλά και παρουσίαση προσωπικών και μη απόψεων από διαχειριστές, συντονιστές και χρήστες. Κάτι τέτοιο θα πει πως είναι ένα μέσο που δεν μπορεί να “ελέγξει” τον σκοπό που οι χρήστες της σελίδας θέλουν να επιτύχουν μέσω της υπηρεσίας. Κάθε μέλος με την επίσκεψη και την εγγραφή του σημαίνει παράλληλα πως αποδέχεται τους παρακάτω όρους χρήσης.
  • Οι απόψεις των μελών και οι δημοσιεύσεις τους δεν εκφράζουν και την άποψη της σελίδας. Για την οποιαδήποτε ανάρμοστη δημοσίευση το ecologygreece.blogspot.com δεν φέρει καμία ευθύνη παρά μόνον ο εκάστοτε χρήστης που την δημοσίευσε.
  • Κάθε μέλος θα πρέπει να σέβεται τους συνομιλητές του και να μην δημιουργεί προβλήματα ή συγκρούσεις μεταξύ μελών.
  • Οι διαχειριστές και οι συντονιστές διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιαδήποτε δημοσίευση ή μέλος παραβαίνει τους όρους χρήσης της κοινότητας ή μπορεί πιθανόν μελλοντικά να δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων της κοινότητας.
  • Κάθε χρήστης που παραβαίνει τους όρους χρήσης της κοινότητας θα λαμβάνει σχετική προειδοποίηση και στην συνέχεια θα διαγράφεται από την βάση δεδομένων της κοινότητας.
  • Απαγορεύεται η οποιαδήποτε διαφημιστική προβολή τρίτων άσχετων ή και σχετικών μέσων μέσω της ιστοσελίδας αν δεν έχει προϋπάρξει έγκριση από τους διαχειριστές της σελίδας. Η διαφήμιση θα διαγράφεται.
  • Στον “τομέα” των συζητήσεων δεν επιτρέπεται η αναφορά σε θρησκευτικά, πολιτικά ή άλλα σχετικά θέματα..
  • Καταχωρήσεις ή δημοσιεύσεις με πορνογραφικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση και το μέλος θα λαμβάνει ποινή αποκλεισμού ip  διεύθυνσης.
  • Το εκάστοτε θέμα μπορεί να μετακινείται ή να κλειδώνεται προσωρινά από τους διαχειριστές αν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο.
  • Δημοσιεύσεις που έχουν αναφερθεί τουλάχιστον 3 (τρεις) φορές από άλλα μέλη θα κλειδώνονται προσωρινά μέχρις ότου επιβεβαιωθεί ο λόγος αναφοράς αυτών.
Με την εγγραφή σας στην σελίδα σημαίνει πως αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.
Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Η Ομάδα
Ecologygreece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: