Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ιδέες για ανακύκλωση παιχνιδιών

Οι μαθητές του easy-learn αναλαμβάνουν δράση και ανακυκλώνουν τα παλιά παιχνίδια.. όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: Μετά την επιτυχημένη ανακύκλωση υπολογιστών που έκαναν οι μαθητές του easylearn και την δημιουργία ενός εργαστηρίου υπολογιστών σε σχολείο της περιοχής από παλιό hardware που είχαμε στα υπόγεια και τα πατάρια μας συνεχίζουμε ακόμα πιο ορεξάτοι για τη νέα δράση, την

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ και ΒΙΒΛΙΩΝ.

Μαζεύουμε τα παλιά μας παιχνίδια, κουκλάκια, αυτοκινητάκια, επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, βιβλία και παραμυθάκια, τα διορθώνουμε και τα καθαρίζουμε και τα χαρίζουμε εκεί που θα έχουν πάλι ζωή.
Φέρτε τα παλιά σας παιχνίδια και κερδίστε έκπτωση 15% στα παιδικά προγράμματα του easylearn.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανάρτηση μιας και η βοήθεια σας με την ανάρτηση της προηγούμενης ανακύκλωσης (υπολογιστών) ήταν μεγάλη. Παρόλο που βρισκόμαστε σε επαρχιακή πόλη έξω από την Θεσσαλονίκη επικοινώνησαν μαζί μας αρκετοί αναγνώστες σας, από όλο το νομό, και προοσέφεραν το hardware που δεν χρειαζόταν.
Όσοι ενδιαφέρονται, θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν θα μας βρουν στο 2394020614 ή στο info@easy-learn.gr
Στο Σ.Ο.Φ.Ι.Α. συγκεντρώνουμε παιχνίδια αλλά και βιβλία ή περιοδικά, τα κατηγοριοποιούμε, τα επισκευάζουμε και φροντίζουμε να ταξιδέψουν και να αποκτήσουν νέους ιδιοκτήτες που θα τα χαρούν, θα μάθουν και θα διασκεδάσουν.

Όποιος θέλει να χαρίσει παιχνίδια, βιβλία, εφημερίδες κλπ μπορεί να απευθυνθεί στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο sofia@sofia-foundation.gr με θέμα: ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ και να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες για το πως θα ανακυκλωθούν τα παιχνίδια του.

Η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση είναι η αγαπημένη μας συνήθεια!!!

Ανακύκλωση λοιπόν, ...και θυμηθείτε τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εμάς:

δίνουμε την ευκαιρία στο καθετί να ξαναχρησιμοποιηθεί!

και πριν κάτι το πετάξουμε,

στους ειδικούς κάδους φυσικά-

σκεφτόμαστε μήπως μπορούμε να το ξαναφτιάξουμε...

και πριν από όλα αυτά,

κοιτάμε και τα παρακάτω... πριν την αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: