Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ανταλλαγή και ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ελαίων



Η Pegasus Recycle αναλαμβάνει την συλλογή, επεξεργασία και διάθεση χρησιμοποιημένων λαδιών, ελαίων παντός τύπου και ζωικών λιπών, δίνοντας ανταλλάγματα στους ενδιαφερόμενους συνεργάτες. Με τον τρόπο αυτό συμβάλετε στην προστασία του περιβάλλοντος και βοηθάτε την επιχείρηση γλυτώνοντας  χρόνο, κόπο και χρήμα.

Το πρόγραμμα συλλογής και διαχείρισης χρησιμοποιημένων μαγειρικών λιπών και ελαίων απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ταβερνών, εστιατορίων, fast food, ξενοδοχείων μονάδων catering, παρασκευαστηρίων έτοιμων τροφίμων, και σχετικών βιοτεχνιών - βιομηχανιών που παράγουν απόβλητα αυτής της κατηγορίας. Επίσης, συλλέγονται από super market ληγμένα προϊόντα όπως λάδια, μαργαρίνες και λίπη. Δίνεται επίσης η δυνατότητα συλλογής ελαίων και από ιδιώτες κατ' οίκον. Σε καταστήματα που υπάρχει εγκατεστημένος λιποσυλλέκτης (κατάστημα, εστιατόρια, ξενοδοχεία) αναλαμβάνουμε το άδειασμα του ή αναλαμβάνουμε την δωρεάν τοποθέτηση του.




Η εταιρεία μας ανταλλάσσει τις ποσότητες λίπους και τηγανελαίου που συλλέγει δίνοντας έτσι κίνητρο στον επιχειρηματία να συνεργαστεί μαζί μας, με σπορέλαια ώστε η επιχείρηση κάποιους μήνες το χρόνο να λειτουργεί με λάδι που έχει κερδίσει από την συνεργασία με την εταιρεία μας. Το ποσοστό λαδιού, το οποίο δίνουμε κατόπιν συνεννοήσεως και αναλόγως της μηνιαίας ποσότητας, παραδίδεται στον πελάτη την ίδια στιγμή της παραλαβής. Τα λάδια τα οποία χρησιμοποιούμε ως ανταπόδοση είναι εγκεκριμένα από χημείο και πιστοποιημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: