Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Οργάνωση στην Ελλάδα για τα αδέσποτα ζώα

 

Η ελληνική Animal Action είναι μια από τις τέσσερεις φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία του Animal Friends Insurance (βρετανική ασφαλιστική εταιρία ειδικευμένη στην ιατρική κάλυψη ζώων). Η ψηφοφορία τρέχει μέσω Facebook και η οργάνωση που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει 5.000 Στερλίνες.
Θα βοηθήσετε την Animal Action να βγει πρώτη σε ψήφους; Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ!
Παρεμπιπτόντως, η Animal Action είναι η μοναδική ελληνική οργάνωση στην τετράδα (οι υπόλοιπες είναι βρετανικές).
Ο ίδιος διαγωνισμός έτρεξε τον Ιούλιο του 2012 και με τη βοήθεια του κόσμου, κέρδισε την 2η θέση χαρίζοντας στην οργάνωση το ποσό των £2.000. Αυτή τη φορά, έχουν ως στόχο να βγουν πρώτοι για να βοηθήσουν ακόμα περισσότερα ζώα!
Το ποσό θα διατεθεί στις στειρώσεις αδέσποτων ζώων που αποτελεί βασικό πυλώνα δράσης της Animal Action.
Πώς ψηφίζεις:
Από Η/Υ ή laptop
Αν είσαι στον υπολογιστή (laptop) το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επισκεφτείς αυτή τη σελίδα www.facebook.com/FeelGoodPark, να κάνεις Like στη σελίδα και στη συνέχεια και κάνεις κλικ στο κουμπί “Vote for a Charity” (Ψηφίστε για μια οργάνωση). Αυτό θα σε οδηγήσει σ’ έναν ασφαλές app (εφαρμογή) που σου επιτρέπει να ψηφίσεις την Animal Action/GAWF.
Από κινητό ή tablet
Αν είσαι στο κινητό/tablet, θα πρέπει να επισκεφτείς αυτή τη σελίδα www.animalfriends.co.uk/vote-for-a-charity. Μέσω πάλι μιας ασφαλής εφαρμογή (app), κάνεις “Like” και μετά ψηφίζεις την Animal Action/GAWF.
Η ψηφοφορία είναι μέχρι τέλος Αυγούστου, γι\’ αυτό μην χάνεις χρόνο, αφού η εύρεση χρηματικών πόρων από τις φιλοζωικές οργανώσεις είναι δύσκολη υπόθεση. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία να κερδίσει η οργάνωση ένα σημαντικό ποσό χρηματών που θα κάνει την διαφορά στη ζωή των τόσο ταλαιπωρημένων ζώων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: