Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Περιβαλλοντικές δράσεις από τον δήμο Πεύκης



Εν όψει της Παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης κάνει προετοιμασίες και δείχνει την αγάπη του για το περιβάλλον διοργανώνοντας δράσεις για τις 25 και 27 Μαΐου 2012!
Της Χριστίνας Φουντή..
Αγαπώ το περιβάλλον...Νοιάζομαι για τα Δάση!
Με την πρωτοβουλία των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και της επιτροπής περιβάλλοντος, την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στα δάση Μορέλλα, Κάσδαγλη και Αργύρη με σκοπό τον καθαρισμό τους!   Φυσικά και είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Στην εξόρμηση θα συμμετέχουν και εθελοντές, πρόσκοποι, εργαζόμενοι του Δήμου.

Την Κυριακή 27 Μαΐου, ραντεβού στις 10:30 στην Πλατεία Δημοκρατίας (Δημοκρατίας και Πίνδου, Πεύκη) για ποδηλατοδρομία στη περιοχή και γύρω από τα δάση! Με τα ποδήλατα τους μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά από 10 ετών. Ας μη λείψει κανένας δημότης γιατί στο τέλος θα κληρωθούν 20 ποδήλατα σε όσους συμμετέχουν! Στόχος της ποδηλατοδρομίας είναι μια περιήγηση προς τα δάση της περιοχής και κυρίως η ενίσχυση του μηνύματος για τη χρήση του ποδήλατου στις μετακινήσεις εντός του Δήμου.


Λεπτομέρειες για τις δηλώσεις, τους όρους συμμετοχής και τη διαδρομή της ποδηλατοδρομίας θα βρείτε σε σχετικό φυλλάδιο του ΠΕ.Α.Π. σύντομα, στο www.peap.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια: