Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Προβολείς LED για αποθήκες και γκαράζ


Τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη από τη χρήση λαμπτήρων LED είναι γνωστά και αδιαμφισβήτητα. Όμως μια ακόμα πολύτιμη ιδιότητά τους που τείνουμε να παραβλέπουμε είναι η ευελιξία στη χρήση τους.
Αυτή την ευελιξία προσφέρουν οι προβολείς με λάμπες LED, οι οποίοι είναι ιδανικοί τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλοι για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Καλύπτουν στην ουσία ένα μεγάλο εύρος αναγκών τόσο στο σπίτι όσο και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Τόσο στο σπίτι όσο και στην επιχείρηση, οι προβολείς LED φωτίζουν αποτελεσματικότερα και οικονομικότερα αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.
Ένας προβολέας LED χαρίζει καλής ποιότητας φωτισμό σε ένα χώρο όπως το γκαράζ χωρίς να επιβαρύνει την όραση. Σε αποθήκες και γκαράζ συνίστανται προβολείς LED χρώματος  ψυχρού λευκού, οι οποίοι αποδίδουν με μεγαλύτερη πιστότητα το φως του ήλιου.
Οι προβολείς LED καταναλώνουν σημαντικά λιγότερο ρεύμα σε σύγκριση με τις συμβατικές λάμπες, ενώ ταυτόχρονα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (περίπου 35.000 έως 50.000 ώρες) και είναι πιο ανθεκτικοί σε αλλαγές του καιρού και της θερμοκρασίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρήζουν συχνής αντικατάστασης και έτσι μας εξοικονομούν ακόμα περισσότερα χρήματα.
Τέλος, όπως και οι σύγχρονοι λαμπτήρες LED, οι εξωτερικοί προβολείς LEDανάβουν απευθείας, χωρίς καθυστέρηση και έτσι συμβάλλουν στην καλύτερη προστασία κατοικιών και επαγγελματικών χώρων αποθαρρύνοντας τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: